Viceprimarul de Cimpulung Moldovenesc negociaza intrarea sa in PD


Intră acum și în grupul de

Tudorici, care este in prezent secretar zonal al PPCD intentioneaza sa anunte inscrierea sa in PD alaturi de alti sapte consilieri locali PPCD din Cimpulung Moldovenesc.

Potrivit unor surse din PD aceasta actiune intervine dupa ce consilierii locali ai PPCD din Cimpulung Moldovenesc, desi au o pondere importanta in Consiliul Local, nu beneficiaza de sprijinul unui partid important pentru derularea actiunilor de administratie publica locala.

Totodata, prin inscrierea acestora in PD se transmite un semnal ca miscarea populara trebuie sa se comaseze in acest partid.

„Aceasta actiune de inscriere a membrilor PPCD din Cimpulung Moldovenesc in PD va fi anuntata intr-un timp foarte scurt”, a mai spus sursa citata.

De remarcat este ca la un an dupa ce URR producea surpriza alegerilor locale din 2004, castigand detasat conducerea Primariei din Cimpulung Moldovenesc si majoritatea in CL, cei doi artizani, primarul Gabriel Serban si viceprimarul Ovidiu Tudorici, s-au inscris in cele doua partide care formeaza Alianta D.A., PNL, respectiv PD.

In Cimpulung Moldovenesc atat PNL cat si PD au organizatii care nu au reusit sa obtina o larga incredere a electoratului.


Intră acum și în grupul de