Alexandria Librării: Citește sănătos! Terapie prin lectură intensivă


Intră acum și în grupul de

alexandria librarii (1)Citește sănătos! Terapie prin lectură intensivă este îndemnul celei de a 7-a ediții a campaniei „Te așteptăm în librărie!”, iniţiată de Editura Herald, care își propune să te ajute să redescoperi cititul şi mersul în librărie ca metodă alternativă de îmbunătăţire a vieţii cotidiene. Mai exact, este vorba despre sănătatea ta, iar sănătate înseamnă o stare de bine, atât pentru corp, cât și pentru minte și suflet. La fel ca medicamentele, cărțile nu se administrează la întâmplare***; de aceea, librarul îţi va recomanda doar titlurile care îţi pot fi de folos. Astfel, vei descoperi cărţi care te pot ajuta cu adevărat să faci faţă provocărilor de zi cu zi – intelectuale sau emoţionale.

alexandria librariiAșa că nu ezita să iei o doză forte, fără contraindicații, din cea mai eficientă doctorie pentru o viaţă mai armonioasă! Un corp sănătos şi o minte echilibrată ajută la prevenirea sensibilităților acute sau cronice. Pentru un efect benefic și de lungă durată, librarul îți poate prescrie o rețetă de lectură intensivă, care să te ajute în căutările tale.

Pe durata celor 3 luni de campanie, între 1 august – 1 noiembrie, Editura Herald te invită să intri în librărie și să descoperi cum îți poți menține constant tonusul intelectual şi efervescenţa spirituală! Sub forma unor pilule de hârtie, 30 de cărți aflate în promoţie te aşteaptă să le primești compensate cu 20%, în toate librăriile partenere.

Nu uita să aplici tratamentul intensiv! Iar dacă prețul pilulelor alese de tine depășește suma de 100 de lei, primești automat un tricou personalizat, care le va arăta tuturor că ești un cititor sănătos!


Intră acum și în grupul de