Accident la Câmpulung Moldovenesc, provocat de doi șoferi imprudenți. Doi tineri au fost răniți


Intră acum și în grupul de

Doi şoferi imprudenţi au provocat un accident rutier, luni dimineața, în Câmpulung Moldovenesc.

masina accident

Potrivit Poliției Județene, luni dimineața, în jurul orei 06.40, un tânăr de 28 de ani, din comuna Vama, nu a respectat marcajul longitudinal continuu și s-a angajat în depăşirea unei mașini. Tânărul șofer se deplasa pe strada Calea Bucovinei din municipiul Câmpulung Moldovenesc, iar la intersecţia cu strada Şandru, pe un sector de drum prevăzut cu marcaj longitudinal continuu, s-a angajat în depăşirea autoturismului condus de un bărbat de 60 ani, din localitate.

Totodată, polițiștii au arătat că bărbatul de 60 de ani, fără să se asigure, a schimbat direcţia de mers spre stânga pentru a intra pe strada Şandru.

În acest fel, cele două autoturisme au intrat în coliziune, drept urmare șoferul de 28 de ani și o pasageră, o tânără de 26 de ani, din comuna Fundu Moldovei, au fost răniți ușor.

Polițiștii i-au testat pe cei doi șoferi implicați în accident cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

„Din primele cercetări, ambii conducători auto se fac vinovaţi de producerea accidentului, respectiv, tânărul de 28 de ani pentru efectuarea unei depăşiri neregulamentare şi bărbatul de 60 de ani pentru neasigurarea la schimbarea direcţiei de mers”, au informat reprezentanții Poliției Județene.

În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de