DSP Suceava recomandă unităților sanitare din județ să organizeze „Ziua Porților Deschise”, în 22 august


Intră acum și în grupul de

Direcția de Sănătate Publică Suceava invită toți furnizorii de servicii medicale publice și private să desfășoare activități pentru cetățenii județului, în data de 22 august 2015.

spitalul vechi interior 2

Potrivit unui comunicat al DSP Suceava, Ministerul Sănătății a semnalat că multe dintre problemele cetățenilor sunt generate de deficiențele apărute în procesul de comunicare și informare dintre personalul medical și public.

„În acest context, Ministerul Sănătății dorește ca populația să cunoască realitățile sistemului sanitar direct de la personalul medical prin organizarea unor evenimente la nivelul unităților sanitare”, se arată în comunicatul DSP Suceava.

Pentru a răspunde solicitării venite din partea Ministerului Sănătății, DSP Suceava recomandă tuturor unităților sanitare, cu excepția celor cu risc de transmitere a bolilor infecto-contagioase, să organizeze „Ziua Porților Deschise”, în data de 22 august 2015.

Sursa citată a mai arătat că deja cele mai multe spitale din județul Suceava au pregatit o agendă de evenimente pentru „Ziua porților deschise”.

 

 

 

 


Intră acum și în grupul de