Fiul femeii care a încercat să păcălească ancheta polițiștilor în urma unui accident rutier a fost arestat


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 28 de ani, din Câmpulung Moldovenesc, a fost arestat preventiv în cursul zilei de vineri, 11 septembrie, după ce propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc a fost adimisă de Judecătorul de Drepturi şi Libertăţi.

arest

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, Ioan-Liviu Fuior a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, el fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia.

Procurorii au arătat că la data de 30 august a.c. inculpatul conducea un Mercedes din direcţia Suceava spre Vatra Dornei, iar în timp ce se afla pe strada Calea Transilvaniei din Câmpulung Moldovenesc a intrat în coliziune faţă în spate cu un Land Rover. În urma impactului autoturismul Mercedes a fost proiectat într-un stâlp al reţelei electrice şi într-un Volkswagen Golf ce se afla staționat, o femeie aflată în Land Rover fiind rănită.

Imediat după producerea accidentului, tânărul de 28 de ani a părăsit locul accidentului, în locul lui ajungând Valentina Fuior, mama inculpatului. Aceasta  a luat legătura cu martorii oculari ai accidentului de circulaţie comis fiul său şi a încercat să-i determine, prin promisiuni cu oferirea unor sume de bani, să dea declaraţii mincinoase în faţa organelor de cercetare penală şi să nu indice șoferul care a produs accidentul.

De asemenea, femeia a declarat în scris în faţa organelor de poliţie că a produs accidentul, a semnat declaraţia de consimţământ prelevare mostre biologice alcoolemie, încercând să ducă în eroare organele de cercetare penală, pentru a-l scăpa de răspundere penală pe fiul acesteia, pentru părăsirea locului accidentului.

 

 

 


Intră acum și în grupul de