Vicepreşedintele PNL Ioan Bălan la deschiderea anului şcolar: E o obligaţie să acordăm mai multă atenţie corpului profesoral


Intră acum și în grupul de

Vicepreşedintele PNL deputatul Ioan Bălan, care a participat, luni, la deschiderea anului şcolar la trei unităţi şcolare din municipiul Suceava, a exprimat recunoştinţa elevilor, părinţilor, oamenilor politici şi din administraţie pentru profesori şi munca depusă de aceştia şi de sacrificiul pe care îl fac.

În mesajul transmis la deschiderea anului şcolar de la Şcoala Filadefia, sau de la şcolile 9 şi 10 din municipiu, liderul liberal Ioan Bălan, a spus că este nevoie de o mai mare recunoaştere pentru corpul profesoral, pentru munca depusă şi de sacrificiul pe care îl fac profesorii.

„E o obligaţie a noastră să acordăm o mai mare atenţie corpului profesoral”, a spus deputatul Ioan Bălan.

El a subliniat că dintre elevii care sunt acum pe băncile şcolilor se nasc valorile de mâine ale ţării, cei care vor conduce ţara, oameni care vor da plus valoare şi că alături de părinţi, profesorii sunt cei care contribuie la educaţia acestora.

Ioan Bălan a mai transmis bobocilor să pornească cu speranţă pentru că fiecare zi de şcoală este ca o cărămidă care contribuie la construcţia vieţii lor.


Intră acum și în grupul de