Primarul Ion Lungu, mulţumit de cum s-au prezentat şcolile din municipiu la deschiderea noului an şcolar


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, care a participat, luni, la deschiderea anului şcolar în zece unităţi şcolare din municipiu a declarat că este mulţumit de modul în care s-au prezentat şcolile sucevene.

El a spus că deşi este criticat pentru că participă, într-o singură zi, la mai multe deschideri de an şcolar, consideră că prin această prezenţă a sa la cât mai multe unităţi şcolare transmite un respect din partea Primăriei pentru şcolile din municipiu.

Nechifor Lungu an scolare Colegiu Stefan cel Mare

El  a spus că nu persoana Ion Lungu ci primarul este cel care participă la deschiderea anului şcolar.

Lungu a precizat că a rămas plăcut surprins pentru că lucrurile arată bine în şcolile sucevene.

„Sunt mulţumit de cum s-au prezentat şcolile din municipiu în această zi”, a spus primarul.

El a subliniat că se va continua buna colaborare cu unităţile de învăţământ din municipiu pentru alocarea de fonduri pentru îmbunătăţirea bazei materiale, dar că cel mai important este să fie sprijini corpul profesoral care pune suflet în educarea elevilor.

Ion Lungu a menţionat că în acest an vor fi finalizate două obiective importante, sala de sport de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” şi complexul sportiv de la Liceul cu Program Sportiv unde Primăria confinanţează cu milioane de euro cheltuielile neeligibile.

Primarul Ion Lungu a participat, luni, la deschiderea anului şcolar la zece unităţi şcolare, grădiniţe, şcoli primare şi gimnaziale, dar şi la licee.


Intră acum și în grupul de