Fotbal. Cupa Romaniei – Unirea Boroaia umilita la Draguseni!


Intră acum și în grupul de

Miercuri, 29 august 2007, începând cu ora 17, s-au disputat meciurile etapei a II-a din Cupa României – faza judeteana. Unele echipe din Liga a IV-a, „si-au batut capul” pentru aceste partide, altele au tratat competitia cu indiferenta.

Polul Nord Falcau – Bradul Putna  0 – 6 (meciul s-a jucat la Putna)
Avântul Volovat – Bucovina Badeuti    2 – 1
Progresul Fratautii Vechi – CSM Bucovina Radauti  1 – 5
Locomotiva Dornesti – Zimbrul Siret    2 – 3
Bucovina Calafindesti – FC Cetatea II Suceava  1 – 3
Unirea Horodnic – Avântul Todiresti    4 – 2
Vointa Stroiesti – Rapid CFR Suceava      1 – 4
Viitorul Adâncata – Florconstruct Patrauti   2 – 4
Locomotiva Zvoristea – Flacara Rosie Udesti  4 – 2
Steaua Dumbraveni – CSO Viitorul Liteni   1 – 0
Inter Capu Câmpului – CS Gura Humorului   4 – 1
Moldova Draguseni – Unirea Boroaia     10 – 1
Somuzul Preutesti – CS Juventus II Falticeni   2 – 3
Avântul Frasin – CSM Dorna Vatra Dornei  1 – 2
Bradul Vama – Foresta Moldovita  2 – 0
CSM Raraul II C-lung – Minerul Iacobeni – Ciocanesti  1 – 2

* Avântul Frasin – CSM Dorna Vatra Dornei    1 – 2(0 – 2)
A fost un meci la care dornenii au venit cu trupa completa, semn ca vor da importanta competitiei. Au condus cu 2-0 din minutul 19 si apoi au ridicat piciorul de pe acceleratie, dând prilejul gazdelor sa-si etaleze calitatile. La final dornenii au câstigat dupa un joc pragmatic, calificându-se în faza urmatoare.
Au jucat formatiile:
Avântul: Troia – Dranca, D. Corleciuc, Pîrcu, Mîndrila, Lupascu, Drelciuc, Flutur, I. Gemanari, O. Gemanari, I.Corleciuc. Au mai intrat: Balan, Hanuseac, Gabor si Luncan.
Dorna: Tifui – Szekely, Melinte, Iosub, Boanches, Atofanei, Iuga, Covalschi, Chira, Nemes, D. Bostan. Au mai intrat: Petrea si I. Groza.
Golurile au fost marcate de D. Bostan (12) si Chira (19) pentru oaspeti, respectiv Drelciuc (84) pentru gazde.

* Viitorul Adâncata – Florconstruct Patrauti    2 – 4 (2 – 2)
A fost un meci identic cu cel din play-off-ul pentru promovarea în Liga a IV-a în care cele doua echipe au jucat de la egal la egal, iar în final, si atunci, ca si acum, în final au câstigat patrautenii. A fost o prima repriza echilibrata dar în partea a doua a jocului, oaspetii, promovati în Liga a IV-a, din aceasta vara, si-au spus în final cuvântul. Au jucat formatiile:
Viitorul: A. Giurca – Beldea, Donisa, P.Giurca, Goean, Drehuta, M. Giurca, Crainiciuc, Nastase, Loghin, Svabu. Au mai jucat: Onofrei, I. Giurca si Lupascu.
Florconstruct: Tanasuc – Hârlan, Leonte, Romas, N. Holca, I. Niga, N. Niga, Lungu, Donisan, Gavriloaiei, Burduja. Au mai intrat: Cazac, Potoroaca si A. Holca.
Golurile au fost marcate de Lungu (17, 66), Burduja (26), I. Niga (87) pentru echipa învingatoare, respectiv Goean (24, 33).

*Bucovina Calafindesti  – Cetatea II Suceava-Arbore 1-3 (1-2)
Gazdele, o noua aparitie în plan fotbalistic la nivel judetean, s-au tinut bine în fata unei formatii mult mai experimentate si valoroase dar în final victoria a revenit echipei satelit a Cetatii, elevii lui Ovidiu Ciobanu mergând mai departe în fazele superioare ale Cupei.
Au jucat formatiile:
Bucovina: Butnariuc – Hauca, Timiuc, S. Lazurca, M.Lazurca, Andrei, Diaconescu, V.Lazurca, I.Lazurca, Morari. Au mai jucat: Cioban, Racolta si Lavric.
Cetatea II: Constantin – Razlog, Ignatescu, Cerlinca, Turliuc, Scutelnicu, Florescu, Corneanu, V. Stanescu, Patache, Crisu.
Au marcat: Ignatescu (8), Stanescu (31) Crisu (84 – 11m) respectiv Cezar Lazurca (17).


Intră acum și în grupul de