Femeie din Liteni lovită în cap cu un topor pentru că a refuzat avansurile fostului iubit


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Liteni, a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu şi tentativă la infracţiunea de omor, după ce i-a dat unei femei cu toporul în cap.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, femeia în vârstă de 31 de ani a avut în trecut o relaţie extraconjugală cu tânărul Hurmuzache Florin Radu, deși este căsătorită, însă de aproximativ doi ani a pus capăt idilei.

topor

Tânărul nu a putut accepta acest lucru astfel că a devenit insistent şi de fiecare dată când se întâlnea cu femeia o ruga şi îi propunea să întreţină raporturi sexuale, fiind însă refuzat de aceasta.

După cum au arătat procurorii, în seara zilei de 4 octombrie 2015, inculpatul Hurmuzache Florin Radu a consumat circa 500 ml tescovină și s-a deplasat la locuinţa femeii pentru a-i propune din nou să întreţină relaţii sexuale.

Însă, în curtea locuinţei vecinei sale a avut loc un schimb de replici, iar femeia i-a spus să plece acasă întrucât este în stare de ebrietate.

Tânărul s-a conformat, iar femeia a apelat 112 solicitând un echipaj de poliţie. Imediat, oamenii legii s-au deplasat la locuinţa inculpatului şi i-au pus în vedere să se liniştească, să nu provoace scandal.

Iritat până peste măsură, Hurmuzache Florin Radu a mai consumat băuturi alcoolice, după care a luat din curtea sa un topor şi a plecat spre locuinţa femeii.

„Hurmuzache Florin s-a dedat la un comportament agresiv, a ridicat toporul deasupra capului şi a lovit-o pe victimă cu tăişul în zona capului, mai exact în zona frontal-stânga”, au precizat procurorii suceveni, subliniind faptul că femeia se afla în faţa inculpatului și încerca să îl calmeze.

Imediat după comiterea faptei tânărul a plecat în grabă spre locuinţa sa, iar victima a intrat în casă, şi-a bandajat capul după care a solicitat telefonic un echipaj de ambulanţă.

Raportul medico-legal a stabilit faptul că femeia a suferit o plagă tăiată, leziune ce a putut fi produsă cu un corp tăietor-despicător şi care necesită pentru vindecare un număr de 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Tribunalului Suceava.

 


Intră acum și în grupul de