Oportunitatea introducerii motiunii de cenzura va fi discutata de PSD Suceava in sedinta


Intră acum și în grupul de

Oportunitatea introducerii motiunii de cenzura va fi discutata vineri, si în organizatia judeteana a PSD Suceava, ocazie cu care se va stabili care este cea mai buna solutie de actiune politica. În organizatia suceveana a PSD exista opinii diferite privind acest subiect, pareri ce au fost exprimate saptamâna trecuta de doi deputati, chiar în cadrul unei conferinte de presa. Referitor la aceasta stare de fapt, presedintele PSD Suceava, Gavril Mîrza a evitat sa faca joi, comentarii precizând ca acest subiect va fi discutat, vineri, în cadrul unei sedinte a conducerii organizatiei judetene.

Acesta a declarat ca va putea spune pozitia PSD Suceava privind oportunitatea introducerii motiunii de cenzura în functie de opinia majoritara ce va fi exprimata în cadrul sedintei. În conferinta de presa de la sfârsitul saptamânii trecute, deputati PSD de Suceava, Mirela Adomnicai, si Ioan Stan, au avut, opinii diferite privind motiunea de cenzura. Astfel, deputatul PSD de Suceava, Ioan Stan, a spus ca va vota „la vedere” motiunea de cenzura pe care PSD o va initia si a criticat activitatea ministrilor Sanatatii si Agriculturii.

În schimb deputatul Mirela Adomnicai, a apreciat în conferinta de presa ca introducerea unei motiuni de cenzura nu este oportuna în acest moment si s-a pronuntat pentru ca PSD sa colaboreze cu PNL si sa-si asume guvernarea. Parlamentarul sucevean a afirmat ca aceasta este o idee lansata de fostul premier Adrian Nastase privind o colaborare PSD-PNL pe termen de cinci ani, dar a mai adaugat ca, daca partidul va decide la Comitetul Executiv sustinerea motiunii de cenzura va vota pentru caderea actualului guvern.


Intră acum și în grupul de