HANDBAL. LIGA NATIONALA » Handbalistii suceveni mai vor doua puncte de la Pandurii Tg. Jiu


Intră acum și în grupul de

Duminica, la ora 11, tribunele Liceului cu Program Sportiv din Suceava vor fi din nou pline. Handbalistii Universitatii Suceava joaca acasa, pentru etapa a V-a a Ligii Nationale, cu Pandurii Târgu Jiu, si întra în teren ca favoriti. Echipa antrenata de Leonard Bibirig si Petru Ghervan  revine în fata suporterilor dupa egalul 27-27 facut saptamâna trecuta la Baia Mare si revine cu fruntea sus. Universitarii suceveni mai au în spate, pâna acum, doua victorii pretioase realizate în fata echipelor Baumit Dinamo Bucuresti si Izometal Timisoara, din primele doua etape, si dupa „nebunia” de acasa, cu Steaua Bucuresti, în fata careia au pierdut  la numai un punct diferenta. Din patru meciuri disputate pâna acum în Liga Nationala, oaspetii sucevenilor de duminica au acumulat numai doua puncte dupa ce i-au învins etapa trecuta pe handbalistii de la Romvag Caracal.

Lotul sucevean este întreg si sanatos si, ca atare, confruntarea cu Pandurii Tg. Jiu nu poate fi abordata decât prin prisma unei victorii. „Înfrângerea este exclusa. Dupa prestatia Universitatii Bucovina de la începutul campionatului nu putem jigni adversarul si publicul cu un altfel de joc decât cel practicat pâna acum. Oricare altul ne-ar dezonora cartea de vizita”, a declarat Mihai Chira, purtatorul de cuvânt al clubului sucevean.  

Extrema Universitatii Suceava, Adi Mitrea, ocupa locul 5 în clasamentul golgheterilor din Liga, marcând în patru etape nu mai putin de 26 de goluri. Liderul topului „Aurel Bulgariu” este alt sucevean, Alexandru Gheorghe Irimescu, pivotul de la HCM Resita. Aflat anul acesta într-o pofta nebuna de a da goluri, Ghita al nostru a marcat pâna în prezent 32 de goluri.


Intră acum și în grupul de