Un bărbat care ataca femei în Burdujeni şi le fura poşetele, a fost prins şi reţinut


Intră acum și în grupul de

Un bărbat care ataca femei în Burdujeni cărora le fura poşetele a fost prins şi reţinut de poliţiştii suceveni care au intensificat acţiunile de investigaţii şi cercetare în mai multe cauze de tâlhărie cu autori necunoscuţi înregistrate în luna decembrie 2015 pe raza municipiului Suceava.

talharie

Astfel, în cursul zilei de joi,  în cazul a trei tâlhării comise în cartierul Burdujeni, în luna decembrie a anului 2015, asupra a trei femei din municipiul Suceava, poliţiştii Biroul Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Suceava au reuşit identificarea şi probarea activităţii infracţionale a persoanei bănuite de comiterea faptelor, fiind vorba despre un bărbat de 33 de ani, din comuna Hănţeşti.

Din primele cercetări, poliţiştii au faptul că, în data de 6 decembrie, în jurul orelor 17.20, în timp ce o femeie  de 61 de ani mergea pe Calea Burdujeni, bărbatul i-a furat portofelul pe care aceasta îl avea în mână, după care, în cursul aceleiaşi zile, în jurul orelor 20.20, a urmărit o altă femeie de 64 de ani şi prin agresiune, i-a furat poşeta, după care a fugit.

Ulterior, în 8 decembrie, după ce a împins-o şi a căzut, bărbatul a deposedat-o de poşetă pe o altă femeie de 55 de ani, ce se deplasa spre domiciliu.

Prejudiciul în valoare de circa 1.800 lei a fost parţial recuperat, prin identificarea unor bunuri sustrase de la victime.

În acest caz s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore a bărbatului, care a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentat Judecătoriei Suceava cu propunere de arestare preventivă. (R.N.B)

 


Intră acum și în grupul de