Șapte persoane implicate într-o altercație, duminică dimineața, într-un restaurant din centrul Sucevei

Trei persoane au ajuns duminică dimineața la spital, după ce au fost lovite cu pumnii și picioarele de patru bărbați, într-un restaurant din centrul Sucevei.

ambulanta spital judetean

Potrivit Jandarmeriei Suceava, duminică, în jurul orei 05.00, un echipaj de jandarmerie a constatat că șapte bărbaţi se manifestau agresiv şi se îmbrânceau, tulburând astfel ordinea şi liniştea publică în zonă şi induceau o stare de panică şi teamă celor aflaţi în restaurant.

 

„În urma verificărilor, a rezultat faptul că altercaţia a fost provocată de 4 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 26 şi 40 de ani, unul dintre aceştia având domiciliul în municipiul Suceava, iar ceilalţi în municipiul Rădăuţi. Pe fondul consumului de alcool, aceştia au ameninţat şi au lovit cu pumnii şi picioarele 3 persoane, două dintre acestea având vârsta de 47 de ani şi una 46 de ani”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Suceava.

Cele trei persoane lovite au fost transportate de un echipaj de ambulanţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă “Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, unde au primit îngrijiri medicale.

„În cauză au fost întocmite actele de sesizare privind săvârşirea unor fapte susceptibile de a fi infracţiunile de loviri şi alte violenţe, distrugere şi  tulburarea ordinii şi liniştii publice. Dosarul cu actele de sesizare şi cele patru persoane au fost predate Poliţiei Municipiului Suceava pentru continuarea cercetărilor”, a menționat sursa citată. (Mihaela Tcaciuc)