Acasă Actualitate Suceveii pot scapa sambata de harburile electrice si electronice

Suceveii pot scapa sambata de harburile electrice si electronice


Intră acum și în grupul de

Sucevenii se pot debarasa în mod gratuit de aparatele electronice vechi, nefunctionale, sâmbata între 8,00- 14,00. Pentru a înlesni aceasta actiune Primaria Suceava, în colaborare cu SC ROSAL GRUP SRL Suceava, a organizat cinci puncte de colectare a acestor deseuri în urmatoarele locatii:

Cartierul Obcini – în intersectia strazilor Slatioara si Statiunii – în fata magazinului Premier; Bulevardul George Enescu – în parcare la restaurantul Dorna; Zona centrala – str. Petru Rares – în parcarea de la piata agro-alimentara; Zona centrala – Bulevardul 1 Mai, în parcarea de la primarie; Cartierul Burdujeni – str. Calea Burdujeni, vis-a-vis de piata agroalimentara. Locuitorii municipiului Suceava pot scapa de aceste deseuri fie aducându-le la punctele de colectare mentionate, fie la punctele de colectare a deseurilor menajere, fie în fata locuintei.



În acelasi timp vor functiona doua servicii de dispecerat, unul la sediul Primariei – tel 212696 interior 154,254, altul la SC ROSAL GRUP SRL, tel  516446, pentru a prelua solicitarile populatiei în vederea colectarii si transportului electrocasnicelor vechi.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version