Lungu: Sper ca până la Paște ajutoarele alimentare de la UE să ajungă la suceveni


Intră acum și în grupul de

ion lungu

Primarul Ion Lungu sustine o conferinta de presa :

”Un lucru bun a fost aprobarea creditului de 25 milioane lei pentru sala polivalenta. Vom veni in CL cu caietul de sarcini si ne dorim ca in acest an sa facem licitatia pentru executie si proiectare.  Raman optimist ca vom demara lucrarile acolo pana la finele anului.

La data de 29 februarie,  incasarile la bugetul local sunt la 88 % fata de anul trecut. La persoanele juridice,  lasa de dorit, sunt de 57,7 %. La persoanele fizice, e o depasire insa de 9 %. Asteptam sa vedem ce se intampla in martie pentru ca s-a modificat codul fiscal si sunt scutirile care se aplica pana la 31 martie, sa incasam.

Fac apel la agenti sa depuna evaluarile si declaratile de impunere si vom aplica majorare si penalitati.

O veste neplacuta e ca lotul 11 din care fac parte judetele Suceava si Botosani pentru ajutoarele alimentare de la UE a fost contestat la licitatie. Sper ca pana la Paste sa poata beneficia de produse sucevenii.

Am spus clar si i-am cerut dlui Andronache si nu am dovezi ca a incalcat regulile, sa nu faca la Primarie campanie. Ce face in afara programului e treaba lui . S-a furat startul in mai multe localitati. Eu nu fac campanie decat in timpul campaniei. Dupa data de 15 martie, cand incepe curatenia, vom iesi pe strazi.”

 


Intră acum și în grupul de