Peste o mie de polițiști suceveni, la datorie de Paștele Catolic


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii suceveni vor acţiona în perioada următoare cu efective sporite pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică la nivelul tuturor localităţilor, precum şi pentru prevenirea şi descurajarea faptelor antisociale, având în vedere  fluxul sporit de persoane ce se va înregistra în locurile publice ca urmare a evenimentelor religiose ce vor fi celebrate.

pastele catolic 4Potrivit IPJ Suceava,  în perioada 25-28 martie 2016, în unele zone şi localităţi din județul Suceava vor avea loc manifestări religioase şi culturale, circumscrise Sfintelor Sărbători de Paşti de rit romano-catolic, cu participarea unui public numeros şi un aflux important de persoane spre lăcaşurile de cult, localităţile turistice şi zonele agrement.

”În această perioadă, vor acţiona 1067 de poliţişti cu 455 de mijloace auto. Pentru menţinerea climatului de siguranţă publică, vor acţiona 759 de poliţişti de ordine publică, iar pentru siguranţa rutieră vor acţiona 192 de poliţişti cu 78 de autospeciale de poliţie. În medie, zilnic vor acţiona peste 200 de poliţişti din structurile de ordine publică şi poliţie rutieră. De asemenea,  vor acţiona ofiţeri şi agenţi de investigaţii criminale, precum şi echipele de intervenţie ale Serviciului de Acţiuni Speciale”, precizează sursa citată.

IPJ mai menționează că zilnic, pe drumurile publice  vor acţiona 15 autospeciale de poliţie rutieră cu aparate radar, poliţiştii rutieri fiind prezenţi pe drumurile judeţene, naţionale şi europene pentru a se asigura că sucevenii şi turiştii pot petrece în siguranţă sărbătorile şi beneficiază de o călătorie fără evenimente rutiere.


Intră acum și în grupul de