Un boschetar aciuat in subsolul Spitalului Judetean a ars mancarea creand panica printre cadre


Intră acum și în grupul de

O persoana fara adapost care îsi facea veacul la subsolul Spitalului Judetean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, a creat panica printre cadrele unitatii spitalicesti dupa ce a uitat mâncarea pe foc. Personalul institutiei a sunat miercuri dimineata, la ora 2:30 la Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta „Bucovina” Suceava, pentru a anunta prezenta mirosului persistent de fum, pe una din casele de scari ale cladirii spitalului.

Echipa de interventia a Detasamentului Suceava ajuns la fata locului si a constatat ca mirosul provenea de la o oala cu mâncare pusa la încalzit si uitata pe foc, într-una din încaperile de la subsolul imobilului, în care se adapostea un om al strazii.

Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Suceava nu s-a impus interventia pentru stingere sau evacuarea pacientilor.

Managerul SJU Suceava, Costica Dascaliuc, a declarat, miercuri dimineata, ca nu a fost anuntat despre acest incident însa a spus ca va lua masurile de rigoare atunci când se va întoarce din delegatie.

Acesta a spus ca ar fi trebuit sa fie anuntat despre incident de catre centralista de serviciu care a sunat la dispeceratul ISU, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Costica Dascaliuc a precizat ca, de regula, în fiecare tura sunt câte doi portari care au în atributii si verificarea cailor de acces în unitate si a holurilor aferente acestora.


Intră acum și în grupul de