Utilaj folosit la lucrări pe strada Victoriei din Fălticeni și platforma pe care se afla, furate luni noapte. Prejudiciul este de 60.000 lei


Intră acum și în grupul de

Poliţia municipiului Fălticeni a fost sesizată, marți, în jurul orei 15:00, despre faptul că, în perioada 4-5 aprilie a.c., persoane necunoscute au sustras o platformă şi un utilaj parcate pe strada Victoriei din municipiu. Bunurile aparțin unei societăți comerciale administrate de o femeie de 39 de ani din localitate.

platforma”Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, de mai mult timp, soțul părții vătămate, ce lucrează ca și electrician în cadrul societății, a parcat remorca pe care se afla utilajul folosit la lucrări pe strada Victoriei, ocazie cu care, profitând de lipsa unui sistem de siguranță, în noaptea de luni spre marți,  persoane necunoscute au sustras bunurile, prejudiciul fiind de aproximativ 60.000 lei”, informează IPJ Suceava.

Sursa citată mai precizează că în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

 


Intră acum și în grupul de