Un bărbat din satul Poiana peste care a căzut un perete al casei pe care o repara a murit


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 47 de ani , din satul sucevean Poiana, care efectua, joi, împreună cu fiul său, lucrări de reparaţii la o casă din localitate a murit după ce a fost surprins de un perete ce s-a prăbuşit peste el.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Anca Badale, a declarat, joi, că un bărbat în vârstă de 47 de ani se afla împreună cu fiul său la locuinţa unei consătence pentru a efectua reparaţii, iar în timp ce încerca să dărâme cu un topor un perete interior din rigips şi chirpici , acesta s-a prăbuşit peste el.

toporBadale a spus că decesul bărbatului a fost survenit în urma unui stop cardio-respirator şi din cauza politraumei prin strivire.

“În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, a mai spus Badale.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, a declarat că la faţa locului s-a deplasat un echipaj al Detaşamentului de Pompieri Suceava cu o maşină de descarcerare şi cu modulul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă, la sosirea acestora bărbatul fusese deja scos de localnici din casă.

El a mai spus că din păcate manevrele de resuscitare efectuate de echipajul SMURD nu au avut succes, fiind declarat decesul bărbatului.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de