Vicovean cercetat pentru violare de domiciliu, amenintare si ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice


Intră acum și în grupul de

O patrula de jandarmi din cadrul Grupei de Supraveghere si Interventie Vicovu de Sus a fost sesizata la sfârsitul saptamânii trecute de catre C. Corneliu, din localitate, despre faptul ca o persoana de sex masculin a intrat cu câteva minute în urma în curtea casei sale, a încercat sa îl loveasca cu o furca si a adresat amenintari proprietarului si a familiei acestuia.

Potrivit unui comunicat al IJJ Suceava, jandarmii s-au deplasat imediat la fata locului, unde se afla I. Petru, de 26 ani, din localitate, fara ocupatie si cu antecedente penale, care, fiind sub influenta bauturilor alcoolice, se manifesta violent, adresa injurii si amenintari unor vecini si agita deasupra capului un subansamblu metalic de la un atelaj hipo (orcic). La vederea echipajului de jandarmi, barbatul a abandonat piesa metalica si a încercat sa fuga, însa a fost imediat imobilizat de jandarmi.

În urma verificarilor efectuate a rezultat faptul ca I.  Petru, pe fondul unor neîntelegeri cu mama si sotia sa, a provocat scandal la domiciliu. Observând ca, în urma loviturilor primite, mama s-a refugiat în locuinta unui vecin, I. Petru s-a înarmat cu o furca si a patruns în curtea acestuia, a provocat scandal, a încercat sa-l loveasca pe proprietar si l-a amenintat cu acte de violenta. În apararea lui C. Corneliu a intervenit un vecin care a reusit sa-l deposedeze pe agresor de furca. I. Petru a parasit curtea, însa a revenit ulterior având asupra sa un orcic, continuând cu injuriile la adresa proprietarilor si vecinilor si amenintând ca va da foc tuturor gospodariilor din apropiere.

Vicoveanului i-au fost întocmite actele premergatoare pentru savârsirea infractiunilor de violare de domiciliu, amenintare si ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice.


Intră acum și în grupul de