Doi poliţişti răniţi după ce s-au răsturnat cu maşina Poliţiei în timpul unei urmăriri


Intră acum și în grupul de

Doi poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Marginea s-au răsturnat cu maşina în timpul urmăririi unei maşini care nu a vrut să oprească, ambii poliţişti fiind răniţi.

politia masina (1)

IPJ Suceava a informat că sâmbătă seara, în timp ce acţiona pe DN 2E, pe raza comunei Horodnic de Sus, un echipaj din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Marginea a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism înmatriculat în străinătate, însă conducătorul auto nu s-a conformat şi a continuat deplasarea, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea acestuia cu semnalele acustice şi luminoase ale autospecialei de poliţie în funcţiune.

Pe timpul urmăririi, la trecerea de pe carosabilul din beton pe carosabilul cu pietriş, autospeciala poliţiei a intrat în derapaj după care s-a răsturnat.

În urma impactului, au rezultat avarii la ambele autovehicule,  rănirea uşoară a conducătorului auto, un bărbat de 31 de ani din municipiul Rădăuţi şi  rănirea celuilalt poliţist, o tânără de 27 de ani,  din judeţul Botoşani cu reşedinţa în comuna Marginea, care a fost transportată cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.(N.B.)


Intră acum și în grupul de