PSD cere primarului Lungu sa inceapa campania electorala pentru alegerile locale in conditii legale


Intră acum și în grupul de

Organizatia municipala a PSD Suceava cere sefului administratiei locale sucevene, Ion Lungu sa îndeparteze banner-ele ilegale cu PNL din municipiul resedinta de judet, si totodata, ca presedinte al organizatiei judetene PNL, sa înceapa campania electorala pentru alegerile locale în conditii legale.  Presedintele organizatiei municipale PSD Suceava, Virginel Iordache afirma într-un comunicat de presa ca primarul Sucevei se ocupa mai mult de politica decât de interesul cetateanului. Acestuia i se pare inadmisibil faptul ca, „în conditiile în care nu toti sucevenii au apa calda si caldura, soferii îsi rup masinile prin transeele de pe strazile Sucevei, iar noroiul si mizeria din oras sunt fara precedent, Ion Lungu anunta ca PNL a început campania electorala pentru locale”.

Virginel Iordache îl mai acuza pe primarul Ion Lungu de faptul ca nu vorbeste despre problemele municipalitatii, dar ca doreste ca PNL sa obtina aproape 20 la suta din voturi. „Solicitam imperativ primarului Ion Lungu, sa coboare cu picioarele pe pamânt, în strada si în primul rând sa dea jos banner-ele ilegale cu PNL”, afirma Virginel Iordache.

Pe de alta parte, presedintele organizatiei municipale PNL Suceava, Angela Zarojanu, a declarat ca PSD confunda campania pentru alegerile europarlamentare cu cea locala si ca PNL nu mai are bannere instalate în oras ci doar mesaje publicitare privind campania „Eu promovez România”.


Intră acum și în grupul de