Directoarea Școlii Speciale din Câmpulung Moldovenesc, unde o fată de 16 ani a fost violată, trimisă în judecată pentru favorizarea făptuitorului


Intră acum și în grupul de

 

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc  au trimis-o în judecată pe directoarea Şcolii Profesionale Speciale din Câmpulung Moldovenesc, Gabriela Juverdeanu, pentru favorizarea făptuitorului în cazul procesului în care este judecat bărbatul care a violat o fată de 16 ani de la această şcoală.

judecata

Parchetul Judecătoriei Câmpulung Moldovenesc, a anunţat, luni, că a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a Gabrielei Juverdeanu pentru că în cazul procesului în care este judecat bărbatul care a violat o fată de 16 ani de la această şcoală, a făcut afirmaţii nereale şi subiective care să ducă la atenuarea şi înlăturarea răspunderii penale a bărbatului.

Astfel, procurorii arată că Juverdeanu, „în calitate de reprezentant al persoanei vătămate Şcoala Profesională Specială Câmpulung Moldovenesc, cu rea-credinţă, a făcut afirmaţii nereale şi subiective cu privire la victima infracţiunii de viol, F.R.I., – susţinând că a fost nesinceră în cursul cercetărilor şi că este vinovată pentru ceea ce i s-a întâmplat – afirmaţii menite să atenueze şi să înlăture răspunderea penală a inculpatului Obreja Ionel Marius”.

Obreja a fost arestat în vara anului trecut şi a fost trimis în judecată fiind acuzat că a violat o fată în vârstă de 16 ani, în internatul Şcolii Profesionale Speciale, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, în luna iunie.

Anchetatorii susţin că în dimineaţa de 8 iunie 2015, între orele 3.00 – 5.00, bărbatul a pătruns fără drept în sediul Internatului Şcolii Profesionale Speciale Câmpulung Moldovenesc, prin forţarea unei uşi.

El a ameninţat cu un cuţit o fată de 16 ani, după care, prin violenţă, a întreţinut relaţii sexuale cu ea, într-o cameră a internatului, unde aceasta dormea singură.


Intră acum și în grupul de