Un autoturism căutat de autorităţile italiene, depistat în PTF Siret


Intră acum și în grupul de

Un autoturism căutat de autorităţile italiene pentru confiscare a fost depistat de poliţiştii de frontieră din PTF Siret, în acest caz fiind efectuate cercetări pentru tăinuire.

Potrivit purtătorului de cuvânt al STPF Suceava, comisar şef Ilie Poroch Seriţan, la Punctul de Trecere a Frontierei Siret s-a prezentat, marţi, pentru efectuarea formalităților de frontieră, un sucevean în vârstă de 58 de ani, care conducea un autoturism marca Volkswagen.

Poroch Seriţan a precizat că în urma verificărilor efectuate de poliţiştii de frontieră s-a constatat că autoturismul figura în bazele de date ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de către autorităţile din Italia din luna mai a acestui an.

masina furata (3)

“Conducătorul autoturismului a declarat poliţiştilor de frontieră că a achiziţionat autoturismul de la un membru al familiei sale, neavând cunoştinţă despre faptul că autoturismul respectiv ar fi căutat de autorităţi”, a spus comisarul şef Ilie Poroch Seriţan.

În acest caz sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar maşina în valoare de 13.590 de lei a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor. (Liliana Bujdei)

 


Intră acum și în grupul de