Două dosare „in rem” deschise în cazul furtului unui seif cu bani, bijuterii, cecuri, dintr-o firmă din Rădăuţi


Intră acum și în grupul de

Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi a anunţat, miercuri, că au fost deschise două dosare „in rem” pentru infracţiuni de furt calificat în dauna unei firme de la care a fost furat un seif cu bani, bijuterii, cecuri bancare sau carduri.

Astfel, potrivit procurorilor, în noaptea de 13 spre 14 martie 2016, persoane încă neidentificate au pătruns în interiorul halei unde funcţionează service-ul societăţii comerciale care are drept specific reparaţia autocamioanelor şi în depozitul de piese de unde au furat acumulatori auto, becuri, proiectoare, staţii de emisie-recepţie, antene, jante, truse de scule, piese auto, valoarea prejudiciului produs fiind de aproximativ 72.277 lei.

După o lună, în noaptea de 10 spre 11 aprilie 2016 hoţii au furat un seif din magazinul aparţinând acestei firme, în care se afla suma de aproximativ 45.000 lei, bijuterii din aur, cecuri bancare în alb, carduri precum şi mai multe documente, prejudiciul produs fiind de aproximativ 50.000 lei.

seif-mobila-montare-mobilier-Rottner-Tresor-Comsafe-Dagobert-Safe-T03874

În acest caz s-a dispus începerea urmăririi penale „in rem” privind furt calificat, urmărirea penală fiind efectuată de Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Suceava sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi în vederea identificării autorului şi lămuririi împrejurărilor comiterii faptelor. (N.B.)


Intră acum și în grupul de