Trei consilieri PDL incearca sa arate ca au activitate in CL initiind un proiect ce contine textul fidel al unei HG


Intră acum și în grupul de

Consilierul local sucevean PSD, Ovidiu Dontu a declarat într-o conferinta de presa ca proiectul de hotarâre de CL initiat de trei consilieri PDL privind obligativitatea asigurarii de locuri de parcare din apropierea constructiilor noi este copia fidela a unei Hotarâri de Guvern aprobata în anul 1995, aflata în vigoare si republicata în 2002.

Ovidiu Dontu este nemultumit de faptul ca CL Suceava a fost pus în situatia sa voteze o Hotarâre de Guvern, si a precizat ca doar persoane care „au aburii guvernarii în cap” pot initia astfel de proiecte.

Acesta a afirmat ca cei trei initiatori nu s-au obosit nici macar sa scoata din textul Hotarârii de Guvern referirile la situatiile prevazute pentru mediul rural sau extraorasenesti, fapt ce „dovedeste incompetenta initiatorilor”.

Social-democratul sucevean crede ca cei trei consilieri PDL încearca sa arate ca au activitate în Consiliul Local în conditiile în care se apropie perioada întocmirii listelor electorale pentru alegerile locale.

Pentru ca nu le-a iesit planul întrucât proiectul nu a fost aprobat, luni de CL Suceava, cei trei consilieri PDL au acuzat consilierii PSD si PNL ca nu sunt interesati sa rezolve problemele municipiului. 


Intră acum și în grupul de