O tânără de 19 ani s-a înecat, duminică seară, în acumularea de la barajul Rogojeşti. Scafandrii i-au găsit trupul luni dimineață


Intră acum și în grupul de

O tânără de 19 ani s-a înecat duminică seara în acumularea Rogojești, trupul acesteia fiind recuperat luni dimineață, de scafandri.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU ”Bucovina” Suceava, plt.adj. Alin Găleată, pompierii militari de la subunităţile din Siret, Rădăuţi şi Suceava, cu trei bărci pneumatice şi un echipaj de scafandri au intervenit luni dimineață pentru căutarea unei tinere în vârstă de 19 ani, care a căzut în apa râului Siret, în acumularea de la barajul Rogojeşti.

Găleată a declarat că persoanele aflate la faţa locului au povestit pompierilor că fata se afla, duminică seara în jurul orei 21.30,  pe dalele de beton ale barajului şi, la un moment dat, a alunecat pe vegetaţia depusă pe dig și au indicat pompierilor militari locul unde au văzut-o pentru ultima oară la suprafaţa apei, la o distanţă de aproximativ 10 metri de dig.

Căutările au început imediat, dar după ora 23:00, valurile puternice şi întunericul de afară au determinat echipele de salvare, din motive de siguranţă, să amâne operaţiunile de căutare, care au fost reluate luni dimineața.

Trupul neînsuflețit au tinerei de 19 ani a fost recuperat luni dimineață, la ora 10:00, de către echipajul de scafandri, a mai informat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava. (N.B.)

FOTO si VIDEO: ISU Suceava

 


Intră acum și în grupul de