Primarul Sucevei: Începând cu data de 25 iulie, apa caldă va fi întreruptă în municipiu timp de 9 zile


Intră acum și în grupul de

Ion Lungu sustine o conferinta de presa la Primaria Suceava.

ion lungu

LIVE TEXT:

”Un lucru important sunt incasarile de la Primarie. Din pacate, doar 50 % din sumele preconizate a se incasa au fost colectate. Cu toate acestea, sunt mai mari cu 2,8 % decat anul trecut. Veniturile proprii sunt cam 56 %.

Din pacate, preconizam mai multe incasari la amenzi, dar nu a fost asa. Incasarile au crescut la capitolul acesta doar cu 6 %.

Masura incasarii intai a penalizarilor si apoi a amenzilor nu a dat roade, nu e beneficica. Fac apel la cei care au de platit sa vina sa o faca. Vom intari serviciul de executare silita.

Dupa discutiile cu Thermonet si Bioenergy nu e posibil sa nu oprim apa calda. Timp de 9 zile va fi intrerupta apa calda incepand cu data de 25 iulie.

Am primit si noi 34.000 de lei pentru 19 strazi afectate de ploile torentiale din iunie. Noi le-am refacut demult. Orice leu e bine venit.

De luni, timp de trei saptamani voi fi in concediu de odihna. Cea mai mare parte din concediu o petrec la Baile Felix.

La muzeu nu stiu daca doar din cauza primariei s-au intamplat infiltratiile de acolo. Noi lucram intens acum acolo si speram ca intr-o saptamana sa fie gata strada din fata Muzeului Bucovinei.”


Intră acum și în grupul de