Doi bărbați s-au rătăcit în timp ce se plimbau cu ATV-urile prin pădurea de la Mitocu Dragomirnei


Intră acum și în grupul de

Doi bărbați s-au rătăcit în timp ce se plimbau cu ATV-urile prin pădurea din apropierea comunei sucevene Mitocu Dragomirnei, fiind găsiți de jandarmi la aproximativ 2 km de Schitul Sf. Petru şi Pavel.

ATV padure 2

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava, luni, 15 august a.c., la ora 17.40, la dispeceratul instituției a fost redirecţionat un apel telefonic efectuat prin 112 de către un bărbat în vârstă de 36 de ani, prin care acesta semnala faptul că, împreună cu prietenul său, s-au rătăcit în pădurea din apropierea comunei Mitocu Dragomirnei.

”Bărbatul, domiciliat în municipiul Suceava, a relatat faptul că el şi partenerul său au plecat cu ATV-urile în pădure, iar la un moment dat aceştia s-au rătăcit şi, în lipsa detaliilor pentru orientare, nu şi-au putut continua deplasarea, fiind nevoiţi să solicite sprijinul autorităţilor”, arată sursa citată.

IJJ Suceava precizează că pentru căutarea persoanelor în cauză au acţionat şase jandarmi din cadrul detaşamentului de intervenţie Suceava, poliţişti şi lucrători I.S.U. Suceava.

”Echipele de căutare au comunicat cu persoanele rătăcite prin intermediul telefonului mobil, reuşind să le găsească la ora 19:50, la aproximativ 2 km de Schitul Sf. Petru şi Pavel. Persoanele în cauză nu prezentau probleme de sănătate şi au fost conduse în localitatea Adâncata”, a mai informat sursa citată.

 


Intră acum și în grupul de