Doi hoti din Scheia prinsi in timp ce incercau sa plece cu 3 cadre metalice furate de pe un santier


Intră acum și în grupul de

Jandarmii suceveni au prins în noaptea de marti spre miercuri, , în jurul orelor 0.30, doi barbati din Scheia care transportau cu caruta trei cadre metalice furate de pe un santier. Potrivit purtatorului de cuvânt al IJJ Suceava, locotenent Bogdan Cornaci, în timp ce executau serviciul de ordine si siguranta publica în cartierul George Enescu din municipiul Suceava, membrii unui echipaj de jandarmi au observat un atelaj hipo încarcat cu componente de schele metalice iar în timp ce jandarmii se apropiau atelajul a marit viteza, încercând sa dispara printre blocuri.

Patrula a interceptat atelajul iar la întrebarea privind provenienta cadrelor metalice pe care le transportau, barbatii au ezitat si nu au putut da un raspuns justificativ. Jandarmii au efectuat verificari, în urma carora a rezultat faptul ca C. Vasile, de 41 ani si O. Constantin, de 37 ani, au patruns, prin escaladarea gardului împrejmuitor, în incinta unui santier în care se realizau lucrari de mansardare si au sustras un numar de 3 cadre metalice pe care le-au încarcat în atelaj, intentionând sa le valorifice la un centru de colectare, însa au reusit sa parcurga doar câteva zeci de metri, fiind opriti de jandarmi.

Componentele metalice, în valoare de aproximativ 600 lei, au fost restituite proprietarului, iar celor doi faptuitori le-au fost întocmite actele premergatoare pentru savârsirea infractiunii de furt calificat, dosarul urmând sa fie înaintat Parchetului de pe lânga Judecatoria Suceava.


Intră acum și în grupul de