Tenis : Sarapova a castigat turneul feminin de la Antipozi


Intră acum și în grupul de

Este frumoasa, sexy si, cel mai important, de trei ori campioana! Rusoaica Maria Sarapova a câstigat al treilea trofeu din cariera, învingând-o pe sârboaica Ana Ivanovic în finala turneului Australian Open, în doua seturi: 7-5, 6-3.

„Finala Frumoaselor” a început sub semnul echilibrului. Sarapova a reusit primul break al partidei în game-ul cinci, dar Ivanovic a revenit, egalând situatia dupa alte trei jocuri, astfel încât cele doua jucatoare au intrat în prelungirea actului inaugural. Numeroasele greseli nefortate adunate în dreptul lui Ivanovic au facut ca primul set sa fie câstigat cu 7-5 de Sarapova. Rusoaica si-a adjudecat si setul secund, cu scorul de 6-3 si, dupa 93 de minute de joc, a devenit noua printesa a Antipozilor.

Emotionata, Maria Sarapova s-a exteriorizat în momentul primirii trofeului, fiind la un pas de a izbucni în lacrimi. „Va iubesc pe toti si va multumesc pentru tot sprijinul. Stiu ca am câstigat deja trei Grand Slam-uri dar, asa cum am mai spus-o, nu cred ca am ajuns la apogeul carierei mele. Mai am înca multe de învatat, de construit si de îmbunatatit în jocul meu. Toate acestea necesita timp si nu este un proces care se realizeaza peste noapte”, a declarat Sarapova.

De cealalta parte a baricadei, învinsa si-a exprimat tristetea, dar a tinut sa precizeze ca este optimista în ceea ce priveste viitorul. „Doare putin aceasta înfrângere acum, dar sunt convinsa ca voi avea de învatat pentru viitor. M-am simtit mai bine în aceasta finala decât în cea de la Roland Garros de anul trecut. Desigur ca sunt dezamagita, dar simt ca mai am înca multe finale de Grand Slem de jucat”, a declarat frumoasa Ana Ivanovic.


Intră acum și în grupul de