Handbal, Juniori : Final de sezon pentru Juniorii I


Intră acum și în grupul de

Echipa masculina de handbal Juniori I, reprezentând LPS Suceava, a participat la sfârsitul saptamânii trecute la cel de-al doilea turneu de sala din cadrul sezonului regulat. La capatul a trei zile de competitie, elevii lui Petru Brînduse au încheiat turneul gazduit de Sala Sporturilor din Vaslui cu un bilant echilibrat: o victorie, un egal si o înfrângere.

În primul meci, disputat vineri, handbalistii suceveni nu a reusit decât un rezultat de egalitate, în compania celor de la LPS Focsani, scor 26-26, antrenorul Petru Brînduse punând acest semiesec pe seama celor sase ratari de la 7 metri înregistrate de elevii sai pe parcursul partidei.

Confruntarile de sâmbata au consemnat singura înfrângere pentru LPS Suceava, scor 17-27, în fata gruparii CSS Bacau, pentru ca în ultima zi a turneului, formatia suceveana sa dispuna cu scorul de 26-20 de lanterna rosie a clasamentului, LPS Botosani.

În urma acestor rezultate, juniorii pregatiti de Petru Brânduse au încheiat sezonul pe locul 5 al clasamentului, cu 7 puncte din 12 partide.


Intră acum și în grupul de