Brandusel Nichitean „recompensat” de PNL Suceava cu functia de secretar general adjunct


Intră acum și în grupul de

Proaspatul membru al PNL Suceava, Brândusel Nichitean, care s-a înscris vineri în acest partid a si fost „recompensat” cu o functie, fiind numit secretar general adjunct al organizatiei judetene liberale. Purtatorul de cuvânt al PNL Suceava, Mihai Aurel Steiciuc, a declarat, luni, ca Brândusel Nichitean va ocupa aceasta functie, decizia fiind adoptata în BPJ al PNL Suceava. Acesta a precizat ca PNL Suceava are doi secretari general adjuncti, liderul consilierilor judeteni liberali Bogdan Cristache si Brândusel Nichitean, ambii urmând sa se ocupe de probleme organizatorice din filialele locale din judet.

Fostul vicepresedinte al PD Suceava, Brândusel Nichitean a fost reprimit în partid în februarie 2007, însa ca simplu membru, dupa ce a fost exclus din Partidul Democrat deoarece la alegerile parlamentare din 2004 a votat de mai multe ori. Brândusel Nichitean a fost condamnat de Tribunalul Suceava la o amenda penala cu suspendare, iar fapta deja s-a prescris. În toamna lui 2004, acesta figura pe pozitia a doua pe lista Aliantei D.A. Suceava pentru Senat si a câstigat functia de senator, dar mandatul sau a fost invalidat de plenul Camerei Superioare a Parlamentului. În locul lui Brândusel Nichitean, în Senat a ajuns sireteanul Tiberiu Prodan.

Brândusel Nichitean s-a înscris vineri, în PNL motivând ca nu se regaseste în PDL. Acesta a declarat într-o conferinta de presa ca se alatura colegilor cu care a constituit Alianta D.A. pentru ca doar în PNL se regaseste spiritul acestei constructii politice, aratând ca PD a devenit „o varza politica la nivel national si un ghiveci politic la nivel local” iar acolo primeaza interesul personal.

Acesta a mai afirmat ca nu se regaseste în noul PDL pentru ca acest partid nu are un tel anume, a trecut cu usurinta de la o doctrina la alta si si-a exprimat temerea ca va deveni un partid de extrema dreapta. „Sper sa nu ajunga neo nazisti”, a spus Brândusel Nichitean. Referindu-se la incidentul din 2004, Brîndusel Nichitean a mentionat ca a vrut doar sa demonstreze ca se poate vota de mai multe ori. 


Intră acum și în grupul de