PDL ii „mananca din palma” primarului Lungu


Intră acum și în grupul de

Consilierii democrati-liberali din cadrul Consiliului Local Suceava au anuntat ca sunt de acord sa voteze proiectul de buget pe anul 2008, propus de primarul PNL Ion Lungu, motivul principal fiind faptul ca seful executivului local sucevean a acceptat sa tina cont de toate propunerile venite din partea PD-L. Consilierul PD-L, Mona Sandulescu, ce detine si functia de secretar general-adjunct al organizatiei municipale a declarat marti, ca din punctul sau de vedere nu sunt motive pentru care bugetul sa nu treaca de votul consilierilor locali.  

„Am vazut ca în acest an bugetul e structurat pe proiecte si ca s-a tinut cont si de cele initiate de consilierii nostri în ultima perioada”, a explicat Mona Sandulescu, amintind ca printre acestea se numara si asfaltarea unor  strazi din Suceava si introducerea unui program prelungit la gradinita din cartierul Obcine.

Secretarul general adjunct al PD-L sustine ca în actualul buget a fost prinsa, pentru prima data în istoria CL Suceava, suma de 1,6 miliarde de lei (vechi), bani ce vor fi folositi pentru realizarea unor activitati ce nu au fost prevazute a se realiza la momentul votarii bugetului. „Suma este mica, într-adevar dar remarcabil e faptul ca au fost prinsi acesti bani si ca se va putea face ceva cu ei”, a mai spus Mona Sandulescu. 


Intră acum și în grupul de