O firma portugheza si una germana vor sa investeasca in judet


Intră acum și în grupul de

O importanta companie portugheza din sectorul textil intentioneaza sa investeasca într-o fabrica în judetul Suceava, a declarat, marti, purtatorul de cuvânt al Consiliului Judetean Suceava, Ovidiu Milici, care a aratat ca institutia a primit în acest sens o solicitare din partea ARIS.

Ovidiu Milici a spus, într-o conferinta de presa ca prin intermediul Agentiei Române pentru Investitii Straine, o importanta firma portugheza din sectorul textil doreste sa investeasca într-o fabrica de profil în judetul Suceava. Firma are nevoie pentru aceasta investitie de 20 de hectare de teren, pe jumatate din suprafata urmând sa fie constructii.

Purtatorul de cuvânt al CJ Suceava a aratat ca autoritatile sucevene au raspuns pozitiv acestei solicitari, locatia posibila fiind în apropierea Centrului Economic Bucovina unde firma beneficiaza si de utilitatile solicitate, gaze naturale, energie electrica, alimentare cu apa si telecomunicatii.

Ovidiu Milici a mai spus ca reprezentanti ai firmei portugheze urmeaza sa vina în scurt timp la Suceava pentru a analiza daca amplasamentul propus este convenabil.

Totodata, purtatorul de cuvânt al CJ Suceava a mai spus ca, tot prin ARIS, o firma germana ce se ocupa cu constructia de materiale pentru tuneluri ar putea începe o investitie la Suceava, reprezentantul acesteia urmând sa vina saptamâna viitoare la Suceava. 


Intră acum și în grupul de