Handbal : Handbalistii de la CS Universitatea au incheiat amicalele cu o victorie la scor


Intră acum și în grupul de

CS Universitatea Suceava – Republica Moldova 52 – 26 (22 – 10)

CS Universitatea Suceava a disputat luni seara ultimul meci de verificare înaintea începerii returului Ligii Nationale de handbal masculin. În fata a 100 de spectatori, dornici sa-i vada în premiera în acest an pe handbalistii suceveni, CS Universitatea a învins cu 52-26 o selectionata de juniori a Republicii Moldova, din care au facut parte si trei jucatori ai nationalei de handbal de peste Prut.

Elevii lui Petru Ghervan au condus ostilitatile pe întreaga durata a meciului. Dupa un sfert de ora, universitarii conduceau deja cu 10-5 pe fondul unei evolutii foarte bune a portarului Bogdan Pralea dar si a câtorva cotraatacuri taioase în fata carora moldovenii nu au putut opune nicio rezistenta. La pauza sucevenii au avut un avantaj de 12 goluri, scor 22-10.  

În repriza a doua, în primul “7” al Universitatii a intrat si Leonard Bibirig. În minutul 40 scorul era 30-15, iar la final gazdele au învins cu 52-26. Dupa cel doua reprize de 30 de minute fiecare, tehnicienii celor doua formatii au decis sa mai joace o repriza suplimentara pe durata a 20 de minute.

„A fost un meci bun pentru finalul perioadei de pregatire în compania unei echipe care a opus rezistenta  atât cât a putut, mai ales în prima repriza. Cred ca am reusit sa facem o repetitie utila în perspectiva meciului cu Dinamo si sa remediem acele lipsuri din aparare si din atacul pozitional, cu care ne-am confruntat la turneul de la Arad. Duminica ne asteapta un meci foarte greu si jucatorii trebuie sa constientizeze ca la Dinamo vom întâlni o echipa mult mai puternica decât cea de astazi”, a declarat antrenorul Petru Ghervan, la finalul întâlnirii.

Duminica, 3 februarie este programata prima etapa din returul Ligii Nationale. De la ora 11, în direct la Sport.ro, CS Universitatea (locul 6) va înfrunta formatia Dinamo Baumit, ocupanta locului 7, la finalul primei parti a campionatului.  


Intră acum și în grupul de