Rugbi. Divizia Nationala : Rugbistii suceveni, invitati la memorialul „Sandu Gorun”


Intră acum și în grupul de

Echipa locala de rugbi, CSM Bucovina Suceava, va participa în perioada 14-16 februarie, la memorialul „Sandu Gorun”. Competitia ajunsa la cea de-a VII-a editie, va reuni în acest an la start 6 echipe, pe lânga formatia gazda, Politehnica Iasi, anuntându-si deja prezenta gruparile Bucovina Suceava si Rulmentul Bârlad.

Aflati în plin program de pregatire a play-out-ului Diviziei Nationale, rugbistii suceveni urmeaza sa dispute în cadrul turneului de la Iasi primele meciuri de verificare ale anului. „Vreau sa ne prezentam la un nivel optim de pregatire la acest memorial. Astfel, ne vom putea edifica asupra formulei de joc cu care vom aborda sezonul de primavara”, a precizat antrenorul Constantin Vlad.

Pâna la reluarea campionatului, programat pe 8 martie, sucevenii doresc sa efectueze si un cantonament de 10 zile la Vatra Dornei, o data exacta pentru acest stagiu montan de pregatire urmând sa fie stabilita odata cu votarea bugetului local.

În anexa la proiectul de buget local pe 2008, municipalitatea suceveana intentioneaza sa aloce echipei locale de rugbi suma de 120 000 lei. 


Intră acum și în grupul de