Fotbal. Liga a III-a : Cetatea primeste propuneri de peste Prut


Intră acum și în grupul de

Chiar daca majoritatea jucatorilor consacrati de pe lista de achizitii a Cetatii au luat drumul altor cluburi în aceasta iarna, trupa antrenata de Marian Pana nu duce lipsa de oferte din partea fotbalistii dornici de afirmare. Dupa portarul Bogdan Ionica, venit în probe de la FC Pantelimon, gruparea de pe Areni a primit în aceste zile o solicitare de a vedea la lucru un jucator din Republica Moldova.

Astfel, într-o cerere venita pe adresa clubului, fundasul Anatolie Boestean si-a exprimat disponibilitatea de a sustine probe de joc la formatia suceveana. În vârsta de 23 de ani, Anatolie Boestean este actualmente liber de contract, dupa ce Rapid Ghidighici, ultima echipa la care a fost legitimat, s-a retras din campionatul tarii vecine la sfârsitul turului.  

Aflati în cantonament la Vatra Dornei, oficialii Cetatii nu ar refuza o eventuala testare a fundasului moldovean. „Noi suntem dispusi sa monitorizam orice jucator de perspectiva. Deocamdata încercam sa luam legatura cu reprezentantul jucatorului pentru a vedea în ce conditii se poate alatura lotului nostru”, a precizat presedintele FC Cetatea, Dumitru Moldovan.

Anatolie Boestean a mai evoluat de-a lungul carierei la echipele Zimbru Chisinau, Dacia Chisinau, precum si în nationala de juniori a Republicii Moldova. Jucatorul a fost testat la început anului de FC Botosani si Politehnica Iasi, fara a reusi însa sa convinga vreunul dintre antrenorii celor doua formatii asupra transferului sau. 


Intră acum și în grupul de