Primarul Sucevei nu are termen impus de PDL pentru a renunta la PNL


Intră acum și în grupul de

Presedintele organizatiei municipale PDL Suceava, Dan Gospodaru, a declarat, marti, într-o conferinta de presa ca actualul primar al Sucevei, presedinte al organizatiei judetene PNL, “a venit si a solicitat sprijinul PD-L, iar noi am decis sa-l sprijinim” si a precizat ca nu i s-a impus acestuia un termen pentru a renunta la PNL în favoarea PDL.

Si prim-vicepresedintele organizatiei municipale PDL Suceava, Cristian Irimie a întarit cele
 afirmate de Dan Gospodaru explicând ca din sondajele de opinie pe care le-a efectuat în municipiul Suceava, a reiesit ca primarul Ion Lungu este cel mai bine plasat si ca s-a decis sa i se acorde sprijinul pentru un nou mandat.

“Merita sa mergi la joc cu câstigatorul. Nu credeti ca ar fi util pentru orasul asta ca doua formatiuni care au acelasi program politic sa se sustina reciproc si sa aiba un singur candidat, chiar daca vor avea doua rânduri de consilieri care sa-l sprijine?”, s-a întrebat Irimie.

În replica, presedintele organizatiei municipale PNL Suceava, Angela Zarojanu, a spus ca prin aceste declaratii PDL încearca sa arunce fumigene si sa lase impresia ca Ion Lungu va candida si din partea PNL. Aceasta a apreciat ca PDL si-a dat seama ca declaratia de duminica a lui Ion Lungu, care a anuntat ca va candida la un nou mandat din partea PDL a avut un impact negativ în rândul populatiei motiv pentru care, PDL încearca acum sa atenueze caderea de imagine a primarului.

Primarul Ion Lungu a evitat sa comenteze declaratiile liderilor organizatiei municipale PDL Suceava.

Biroul Politic Judetean al PNL Suceava a decis, luni, sa retraga sprijinul politic si functiile detinute în organizatie, primarului Sucevei, Ion Lungu, presedinte al organizatiei judetene si primarului Falticeniului, Vasile Tofan, vicepresedinte, dupa ce acestia au anuntat ca vor candida din partea PDL motivând ca vor sa continue proiectul comun început în 2004 alaturi de senatorul Gheorghe Flutur, care este presedinte al organizatiei PDL Suceava. 


Intră acum și în grupul de