Primarul Sucevei: Nimeni nu s-a înscris la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de la achiziții publice. E foarte multă responsabilitate


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, sustine o conferinta de presa.

ion lungu (2)

LIVE TEXT:

”Am discutat la Bucuresti pentru fondurile de reabilitare retele de transport si distributie. Initial, am avut o axa separata de finantare, dar s-a tot schimbat.

Eu estimez ca din cele 50 milioane de euro de care avem nevoie, jumatate sa-i luam de pe fonduri europene, iar restul de pe partea guvernamentala.

Sper sa putem moderniza transportul si distributia agentului termic. Voi informa CL ca Termica nu doreste sa ne vanda reteaua la pretul oferit de noi.

Am organizat concurs pentru posturile vacante de la achizitii publice si nimeni nu vine. Lumea nici macar nu se inscrie la concurs. E foarte multa responsabilitate.

Voi merge la Bucuresti pe 3 octombrie, la invitatia dnei Corina Cretu, tema discutiei fiind gestionarea fondurilor europene pentru dezvoltarea urbana.

Sper sa fie ceva util si sa se deblocheze documentele legate de fondurile europene si in special ghidurile specifice.

Vom da o HCL prin care ne asociem cu CJ si cu cei de la Botosani pentru un cluster regional inovativ pentru segmentul bioeconomie.

Incepem sa ne pregatim de sarbatorile de iarna. Am primit de la CJ o solicitare sa vedem ce evenimente avem pregatite. Vom achizitiona 25 casute de lemn noi.

Vom aloca si 100.000 lei pentru ornamentele de pe strazi.

Felicit orasul Timisoara care a fost desemnat Capitala Europeana a Culturii 2021. Cred ca merita sa obtina titlul acesta. Sansa noastra ramane discutia cu Cernauti.

Voi fi prezent pe 1-2 octombrie la Cernauti la invitatia primarului de acolo si voi discuta o serie de lucruri care tin de dezvoltarea economica.”


Intră acum și în grupul de