PSD cere primarului Ion Lungu sa returneze sucevenilor contravaloarea taxei de salubritate pentru 4 luni


Intră acum și în grupul de

Consilierii locali suceveni ai PSD vor depune pâna la finele saptamânii, la secretariatul Primariei Suceava  un proiect de hotarâre de Consiliu Local prin care cer ca sucevenilor sa li se returneze contravaloarea taxei de salubritate pentru perioada ianuarie-aprilie 2007. Motivul ar fi faptul ca pentru cele patru luni ale anului trecut sucevenii nu au beneficiat de serviciile platite.  

Presedintele organizatiei municipale PSD Suceava, consilierul local Virginel Iordache, a declarat luni, într-o conferinta de presa ca, în perioada ianuarie-aprilie 2007, sucevenii nu au beneficiat de serviciile de salubritate platite întrucât licitatia de desemnare a firmei care sa se ocupe de acest serviciu a fost contestata la începutul anului iar rezolvarea contestatiei s-a prelungit pâna la finele lui aprilie. „Sucevenii nu au beneficiat de serviciul pe care l-au platit”, a explicat Virginel Iordache care a mai aratat ca PSD va depune în CL Suceava un proiect de hotarâre prin care contravaloarea taxei de salubritate pentru acea perioada sa fie returnata.

Liderul social-democratilor suceveni a mai spus ca în perioada respectiva firma care câstigase licitatia s-a judecat cu un contestator al licitatiei, iar în oras nu s-a facut curatenie.

Virginel Iordache a explicat ca modul în care se încaseaza taxa de salubritate trebuie modificat întrucât, de multe ori, este dubla impunere si a evidentiat si situatii de tripla impunere a acestei taxe. 


Intră acum și în grupul de