Sucevean urmărit internațional pentru proxenetism, prins în Vama Siret


Intră acum și în grupul de

Un sucevean în vârstă de 41 de ani pe numele căruia autoritățile italiene au emis un mandat european de arestare pentru săvârșirea unor infracțiuni de proxenetism, a fost depistat, luni noapte, în Vama Siret, fiind predat unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al I.P.J. Suceava.

vama siret

Potrivit purtătorului de cuvânt al STPF Suceava, comisar-șef Ilie Poroch-Serițan, luni în jurul orei 22.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Siret, județul Suceava, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră un cetățean român în vârstă de 41 de ani, domiciliat pe raza județului Suceava.

”În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul figurează ca fiind urmărit internațional.

 Pe numele acestuia era emis un mandat european de arestare de către autoritățile din Italia, pentru săvârșirea unor infracțiuni de proxenetism”, a arătat Poroch-Serițan, precizând că bărbatul a fost predat de către polițiștii de frontieră unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al I.P.J. Suceava, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.


Intră acum și în grupul de