Bistrițeanul care a tâlhărit două persoane în Vatra Dornei a fost trimis în judecată


Intră acum și în grupul de

Bărbatul din județul Bistrița Năsăud, care în urmă cu o lună a tâlhărit două persoane, în aceeași zi, în Vatra Dornei, a fost trimis în judecată.

portofel bani

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, au anunțat, marți, că au dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv, a lui Flore Nechita din județul Bistrița Năsăud, pentru două infracțini de tâlhărie.

Potrivit cercetărilor,  în seara de 9 septembrie 2016, în timp ce se afla în incinta unei săli de jocuri din municipiul Vatra Dornei, un bărbat din Vâlcea a fost acostat  de Nechita, care i-a propus să îl însoțească în zona platoului Runc, unde ar fi urmat să consume băuturi alcoolice.

În timp ce mergeau, Nechita agresorul l-a amenințat cu bătaia și i-a furat portofelul în care se afla suma de 300 de lei și mai multe documente personale, după care a fugit.

Ulterior, după circa o oră și jumătate, Nechita a consumat cu un localnic de 32 de ani băuturi alcoolice la o pensiune din localitate după care au mers spre zona platoului Runc, unde l-a amenințat cu bătaia și agresat pe acesta. Totodată, el i-a furat 120 de lei, un telefon mobil și un pachet cu țigări, după care a fugit.

Nechita a fost identificat la scurt timp de polițiști, fiind reținut și apoi arestat preventiv pentru tâlhărie calificată.


Intră acum și în grupul de