Peste 300 de candidaţi s-au înscris la Concursul pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct. Pentru 27 de funcții de director nu s-a înscris nimeni


Intră acum și în grupul de

Peste 300 de candidaţi suceveni s-au înscris la Concursul pentru ocuparea funcţiilor vacante de director şi director adjunct, iar până pe 7 octombrie se verifică dacă sunt  îndeplinite condiţiile de înscriere.

ISJ Suceava

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, inspectorul şcolar Cezar Anuţei, a declarat că la concursul pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar din județul Suceava s-au înscris 308 candidaţi.

Anuţei a spus că în 27 de școli nu s-au înscris candidați la concursul pentru ocuparea funcției de director, iar pentru opt posturi de director adjunct nu s-au înscris candidați. “Conform Calendarului organizării și desfășurării concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar (Ordin OMENCȘ 5080 / 31 august 2016) în perioada 13 septembrie – 2 octombrie 2016 a avut loc înscrierea candidaților iar în data de 7 octombrie 2016 va avea loc afișarea rezultatelor verificării îndeplinirii condițiilor de înscriere”, a precizat Anuţei.

El a mai spus că, potrivit acestui calendar, proba scrisă va avea loc în data de 12 octombrie 2016, în timp ce proba de evaluare a CV –ului și proba de interviu vor avea loc în perioada 17 octombrie – 17 noiembrie 2016.

Afișarea rezultatelor concursului va avea loc în data de 18 noiembrie 2016.

De precizat este că în judeţul Suceava sunt scoase la concurs 213 posturi de director şi 70 de posturi de director adjunct.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de