PDL considera ca PSD a „facut balet politic cu balerinii Geoana si Corlatean in vitrina”


Intră acum și în grupul de

Presedintele PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, declarat vineri, într-o conferinta de presa ca PNL se apropie din ce în ce mai mult de PSD, partid care s-a reîntors în 2004 si „si-a reactivat toti liderii contestati- Iliescu, Nastase si Mitrea”.

Gheorghe Flutur spune ca explicatia pentru incapacitatea PSD de a se reforma este aceea ca nu a fost în opozitie. „Au facut balet politic cu balerinii Geoana si Corlatean în vitrina, dar adevarata baza a PSD sunt tot Iliescu, Nastase si Mitrea”, a afirmat presedintele PDL Suceava.  

Gheorghe Flutur a spus ca va trimite în cursul zilei de vineri, felicitari organizatiilor sucevene ale PSD si PNL pentru „juramintele de iubire pe care si le-au facut Geoana si Tariceanu de Valentine’s Day”.

Presedintele PDL Suceava, spune ca PNL „a pus la cale polul stângii” si ca a început deja „ofensiva schimbarii” în institutiile deconcentrate. Acesta a dat ca exemplu faptul ca din structurile din teritoriu ale Ministerului Agriculturii vor fi înlocuiti 60 de directori, si precizeaza ca acesta este „rezultatul târgului PSD-PNL”.

Gheorghe Flutur lanseaza un apel catre primarii PNL din toata tara „sa vina acasa, în PD-L”. Acesta spune ca PDL este singurul partid „care conserva liberalismul, prin curentul sau liberal de dreapta”.


Intră acum și în grupul de