PSD si-a anuntat si candidatul de primar la Campulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD la fotoliul de primar al municipiului Câmpulung Moldovenesc va fi fostul sef al Politiei locale, Vasile Vargan. Decizia social-democratilor a fost luata, conform declaratiilor liderului judetean Gavril Mîrza, dupa ce a fost efectuat un sondaj de opinie, în urma caruia Vasile Vargan s-a situat cel mai bine în rândul candidatilor locali.

Cert este faptul ca în ultima perioada organizatia locala a trecut prin momente destul de delicate generate de plecarea consilierului local Mihai Vranau de la cârma ei, speculatiile pe aceasta tema avându-l ca suport pe Vasile Vargan.  

Acesta din urma este pensionar si a condus Politia Rutiera Româna judeteana si Serviciul Politiei Transporturi Feroviare. Este de urmarit modul în care locuitorii orasului vor percepe candidatura fostului sef al Politiei locale, stiut fiind faptul ca ocupantii unor functii care incumba o componenta punitiva nu au fost câstigatori în competitiile electorale.

Vasile Vargan are în spate o experienta foarte bogata în plan profesional însa din punct de vedere politic nu este experimentat.

În urma cu o saptamâna, PSD Suceava si-a prezentat candidatii la functiile de primari pentru 94 din cele 114 administratii locale, în prezenta vicepresedintelui PSD Cristian Diaconescu si a secretarului general al partidului, Titus Corlatean.  


Intră acum și în grupul de