Marian Pana injurat pe Areni


Intră acum și în grupul de

În ciuda frigului patrunzator, partida scoala sustinuta la sfârsitul saptamânii trecute de Cetatea Suceava a încins spiritele printre suporterii prezenti pe stadionul sucevean „Areni”.

Astfel, pe lânga aplauzele primite la cele doua goluri ale întâlnirii, antrenorul Marian Pana a avut parte si de un incident mai putin fericit, unul dintre spectatorii prezenti în tribune adresând numeroase injurii la adresa bancii tehnice si a conducerii clubului.

Conform Politiei Comunitare Suceava, scandalagiul, în persoana lui Ion Alexandrescu, este un „client fidel” al fortelor locale de ordine. De altfel, acesta e fost evacuat imediat în afara arenei de catre agentii comunitari, nu înainte de a avea un schimb personal de replici cu antrenorul principal al Cetatii.

„Respectivul spectator probabil are o problema personala cu mine. Desi nu-i înteleg motivele, insultele nu reprezinta un caz singular. Am primit asemenea jigniri din partea dumnealui atât pe parcursul returului campionatului trecut, cât si la meciul amical de la Iasi. Mai mult, familia mea a fost ameninta telefonic, astfel încât ma simt nevoit sa înaintez o plângere penala pe numele acestui individ. Eu am venit la Suceava sa-mi fac meseria, nu am luat locul nimanui cu forta, si vreau sa fiu apreciat strict pentru munca pe care o depun la echipa”, a precizat, vizibil afectat, tehnicianul Marian Pana. 


Intră acum și în grupul de