Monica Iacob Ridzi si Elena Basescu, candidatele la conducerea OTPDL, sustinute de tinerii democrat-liberali suceveni


Intră acum și în grupul de

La alegerile pentru conducerea OT PDL, organizatia judeteana de tineret a PDL Suceava va sustine candidaturile Monicai Iacob Ridzi pentru presedinte si a Elenei Basescu, la functia de secretar general al organizatiei. Cele doua candidate, Monica Iacob Ridzi si Elena Basescu, si-au prezentat duminica programul în prezenta a doua sute de tineri din PDL Suceava. Acestea au spus ca doresc ca, împreuna, sa transforme OT PDL în cea mai importanta organizatie de tineret din România.

Potrivit unui comunicat al PDL Suceava, la finalul dezbaterilor organizatia judeteana a hotarât sa sustina candidaturile celor doi lideri. „Din partea Sucevei, echipa va fi completata de Marius Vatavu care va candida la functia de vicepresedinte”, se arata în comunicat.

Candidatul la functia de presedinte al OT PDL, eurodeputatul Monica Iacob Ridzi, a spus ca are ca prima tinta afilierea organizatiei de tineret a PDL la organizatia de tineret a PPE. Aceasta a mai adaugat ca scopul principal al organizatiei de tineret va fi sa creeze noi lideri ai partidului.

Elena Basescu, candidat pentru functia de secretar general al OTPDL, a declarat, duminica, la Suceava, ca nu candideaza la aceasta functie pentru ca tatal sau a fost presedinte al PD, ci ca orice membru de partid si a subliniat ca si-a dorit ca aceasta competitie sa se desfasoare cu mai multa decenta. 


Intră acum și în grupul de