Trei tineri din Botoșani care au băut un tânăr din Liteni, depistați după o lună și jumătate și reținuți


Intră acum și în grupul de

Trei tineri din Botoșani care au bătut, în 11 septembrie, un tânăr din Liteni după care au fugit, au fost depistați, miercuri de polițiștii suceveni și au fost reținuți.

bataie

Astfel, în 11 septembrie, ora 20.20,  un tânăr de 27 ani, din oraşul Liteni, a sesizat Poliția orașului Liteni despre faptul că, în timp ce se afla la un bar din centrul satului Roşcani, a fost lovit de mai multe persoane.

La faţa locului a fost identificat doar tânărul din Liteni bătut care a declarat că în timp ce se afla pe terasa barului, s-au apropiat de el mai multe persoane şi fără să spună ceva, l-au lovit, după care au plecat.

Întrucât victima a suferit leziuni, a fost solicitat la faţa locului un echipaj al ambulanţei, tânărul fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Suceava.

În continuarea cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii au reușit, miercuri, identificarea autorilor faptei ca fiind, un tânăr de 19 ani, unul de 25 de ani și ultimul de 26 de ani, toți din județul Botoșani.

Cei trei agresori  au fost reținuți pentru 24 de ore și  încarcerați în arestul I.P.J. Suceava urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, cu propunere de măsuri legale.(N.B.)


Intră acum și în grupul de