Țigări de contrabandă pitite sub un grătar din lemn dintr-un bar din Dolhasca, depistate de polițiști


Intră acum și în grupul de

Polițiștii orașului Dolhasca au verificat, joi, un  bar din localitate, unde au găsit sub un grătar de lemn cantitatea de 740 bucăţi ţigarete de proveniență străină. În urma verificărilor s-a constatat că erau ţigarete de mai multe mărci de provenienţă  Republica Ucraina, fără acte justificative.tigari-contrabanda-4

 

Având în vedere faptul că administratorul în cauză nu a prezentat documente de proveniență și introducere în evidențele contabile a țigărilor identificate, s-a întocmit proces verbal de constatare și s-a procedat la ridicarea țigărilor în vederea continuării cercetărilor și luării măsurilor legale.

Administratorul barului, o femeie  de 38 ani, localnică, a declarat faptul că a cumpărat țigările respective de la o persoană necunoscută contra sumei de 250 lei și avea intenția de a le comercializa la barul său.

În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru contrabandă.

Poliţiştii atrag atenţia agenţilor economici dar şi persoanelor fizice cu privire la legalitatea actelor de comerţ vizând vânzarea de ţigarete şi alcool. Reamintim că este interzisă comercializarea de ţigări la bucată, de produse fără acte de provenienţă, precum şi vânzarea de alcool şi tutun către minori.


Intră acum și în grupul de